Vyhodnocení pro - Vercicak

4. února 2009 v 15:29 | Veve :-) |  Ty V NaRuTo

Jméno : Naomi Chinatsu
( 1000 letá krása )

Věk : 14

Vesnice : Konoha

Něco o tobě :

Když jsi byla malá, byla jsi ten nejaktivnější člověk na celém světě. Když jsi se narodila, vlezl do tebe NÁSILÍM démon slunce a od té doby záříš pořád a nejseš vůbec zastavitelná. Už jako malá si porážela své nepřátele jak stejnověké tak dokonce i ty nejlepší ANBU. Tví rodiče nebyly nějak extra známí. Ale byly dost silní. Od mala umíš ovladat oheň a proto tě nemají rodiče bohužel jak trénovat protožhe máš za prvé staršně moc velkou sílu, mohla by jsi jim ublížit a jěště k tomu ani jeden z nich neumí nic s ohněm. Taky si staršně moc ráda běhala do sídla Uchihu kde jsi koukala jak ovládají oheň a učila se sněma. Od mala se znáš se Sasukem ale jste jenom dobří přátele ale i tak ti všechny holky záviděli. Už od 6 let utíkáž z domu. Tedka ti je 14 už si utekla 54. Padesát čtyři útěku a pokaždé na 1 týden... poprví se o tebe rodiče úplně báli.... ale něco po 20 útěcích už jim to nevadilo :-D. Strašně moc se ti líbí Kiba. Dokonce jste někdy utíkali spolu. Ale taky se ti líbí Naruto. Vždycky si utíkala za ním. Měla si to mezi něma tak komplikované, žhe bys nejradči měla oba dva vedle sebe. Taky jsi hodně utíkala za jedním pánem, který tě učil různé techniky. Jmenoval se Kakashi. Nejlepší na tom je to žhe i když ti je tedka 14, vůbec jsi se nezměnila. Pořád utíkáš z domu a pořád seš staršně roztržitá. Ale máš o hodně víc síli než před tím. Díky démonovi co máš v sobě, umíš si vypůjčit na chvílu sílu někoho jiného. A díky tomu si už vysála několik lidí s Bleskovou a zemní silou, kterou máš tedka už napořád. Protožhe jsi tak plná energie a máš sílu skoro větčí jak hogáge, přiřadili tě do skupini silnější jak ANBU... do třídy S. Jseš tam jenom ty a jěště dva kluci a jedna holka. JSeš jejich vedoucí. Máš nejsilnější sílu a dokonce ovládáš uplně bezvadně jak ninjutsu tak genjutsu a taijutsu. Tvoje zbraň je obrovský měč. Když jsi ho dostala úplně ti to sním nešlo. Ale tedka ho ovládáš úplně bezvadně:). Seš hrozně milá holka a máš uplně mega moc přátel.





Co si myslíš o :

Naruto : JJ uplně supeer klučinaa :-) Mám ho moc ráda a je pěkný

Sasuke : Můj nejlepší kamarád. Zažili jsme spolu tolik trpasů. Jednou jsem mu zapálila vlasi :-D

Sakura : Pořád se za mnou vtíra.. je sní sranda jak si vždycky dělá trapasi :-D

Kakashi : Naučil mě toho moooc a jsem mu staršně vděčná ( v tajnu se i i líbi) :-D

Ino : To sami jako Sakura :-D

Shikamaru : Kdybych měla žít jeho život tak umřu nudoou

Chouji : CHROCHROCHROOO :-D

Asuma : Nějak mi nepadl do oka :-D

Hinata : Moje nejlepší kamarádka.. sice si moc neužívá život ale je fajna

Kiba : JJ mastný ýkráásnyy typeek :-*

Shino : furt si z něho dělám srandu :-D

Kurenai : Má dobrou techniku ale nic moc :-D

Lee : Ježiiš to je kopitoo :-D

Neji : Vždycky jak spím u Hinaty tak ho vidím jak ráno chodí ven se portahovat a vidím mu jeho koule :-D vždycky upe výbuch smííchu.

Tenten : Fajna to baba :-)

Gai : Upe to samí jak Lee ale v horším :-D

Akatsuki : Ale joo maji super síly a měla bych sněma problémi kdybych proti nim bojovala ale jina kjsou to sračky takžhe vím žhe bych je porazila :-)

Orochimaru : To je upe debiiil :-D a jeho síla je nulová... ale má dobrý zakazaný techniky

Tsunade : Tak tomu říkám pořádna baba. sice není hezka ale její síla je uplně fešna a mastna a i medical je dobreej

Jiraya : nic jinýho než kus blbího chlapa :-D


Co si o tobě myslí :

Naruto : Ty vole když mi dá ránu bolí to víc jak od Sakury :-) ale jinak je pěkná moc


Sasuke : Moje nejlepší kamarádka mám jí moc rád a je taky uplně pekelně silná

Sakura : Má štěstí že nechce Sasukeho. Ale jinak je fajn co jí tak znám

Kakashi : Tak mladu holku s takovou sílou jsem jěště neviděl.. kdybych sni bojoval za 10 minut padnu unavou

Ino : Je moc hezká a myslím žhe aji fajna.....

Shikamaru : ACHJO !! co mám říct v poho

Chouji : Já tě zabiju NAOMII !!!!

Asuma : Opravdu je moc silná na svůj věk.

Hinata : Strašně pro mě moc znamená :-)

Kiba : Ale tak jako jo :-)

Shino : Nejradči bych jí zabil ale kdybych se o to pokusil spálí mě na uhel :-D ale jinak je pěkná ale faakt blbá

Kurenai : Chtěla bych jí trenovat ale uplně sušíím :-(

Lee : Na taijutsu je skoro lepší jak já to vogoo

Neji : vždycky když mě vidí tak sčervená a vyprskne smíchy... co sní je ??

Tenten : TEN JEJÍ MEEČ UPLNĚ NEJLEPČEJŠÍ NEJUŽASNĚJŠÍ PROSTĚ VŠEEE

Gai : je snad skoro aktivnější jak Lee ty vogoo :-D

Akatsuki : Její démon by nás zesíli tak žhe by jsme už byly neporazitelní. tu holku musíme mít jenožhe už nám zmasakrovala 5 čelnu a jednoho málem zabila

Orochimaru : Chtěl bych na ní udělat pár pokusů a udělat pár jejich klonu

Tsunade : Pořádně silná holka. Fakt nemám slov. Když se naše pěsti setkají. Vždyacky musím na tři dny do nemocnice. A ONA JENOM NA 1 POTVORAA :-D

Jiraya : Rozbila mi už asik 10 dalekohledu. JÁ JÍ ZABIJU !! :-D


PROMIN ZA SPOŽDĚNÍÍ ALE NEMĚLA JSEM FAKT VŮBEC ČAAS A SNAD SE LÍBÍ


jo a pro ostatní bude to jěště chviliilinku trvaaaat :-( PROMINTEEEEE
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 sakura-kunoici sbéénko sakura-kunoici sbéénko | Web | 4. února 2009 v 15:51 | Reagovat

Ahojky sbéénko jak se vede?

2 Sakura-kunoici-sbéénko Sakura-kunoici-sbéénko | Web | 5. února 2009 v 14:46 | Reagovat

no mám se tak půl na půl.blbě kvůli čtyřce a dobře kvůli tomu že mi máma koupila hru na ps2 naruto ultimate ninja3

3 vercicak SB vercicak SB | Web | 5. února 2009 v 21:30 | Reagovat

tak to je nej hodnocení co jsem kdy dostala :-)

PS: ten Neji s těma koulema je fakt dobrej XDDDD

4 nika nika | E-mail | Web | 6. února 2009 v 10:37 | Reagovat

máš u me diplomek za sprátelení

5 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 6. února 2009 v 15:11 | Reagovat

Jééééééééééééé supe vyhodnoceníčko

6 selin.free selin.free | Web | 6. února 2009 v 17:05 | Reagovat

Ahoj máš u mě diplomek za 212. bleskovku, moc se omlouvám, že je to tak pozdě.,.

7 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 6. února 2009 v 17:10 | Reagovat

Jéééééé Arigato!!!!!!!!§§Arigato za hlásek a i za pochvalu desingu!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

8 Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ | Web | 8. února 2009 v 13:25 | Reagovat

parádní vyhodnocení :D

9 Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ | Web | 8. února 2009 v 13:43 | Reagovat

mám na blogu info ohledně SB jukni na to :-)

10 Arhoo-chan Arhoo-chan | Web | 9. února 2009 v 13:54 | Reagovat

skvěle vihodnocenííčkoo...xDD

11 vercicak SB vercicak SB | Web | 9. února 2009 v 17:31 | Reagovat

je mi velice líto ale buhužel opouštíš SONO :-( tak si asi tak za půl hodínky vyzvední diplomek

12 sakura-kunoici sbéénko sakura-kunoici sbéénko | Web | 9. února 2009 v 18:09 | Reagovat

aHOJKY U MĚ JE ZÁPIS SB,JESTLI CHCEŠ BÝT I NADÁLE MÝM sb tak se zapiš!

13 vercicak vercicak | Web | 11. února 2009 v 16:45 | Reagovat

jak se máš moje SB?

14 Pája   ♥SB♥ Pája ♥SB♥ | Web | 12. února 2009 v 17:49 | Reagovat

Ahojky mám se fajn. A ten son....   třeba bys vyhrála xD

15 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 14. února 2009 v 8:23 | Reagovat

Ahojky SBénko jak se vede?Doufám že dobře ale ted to hlavní ''Dneska je Valentííííííín''

Jestli máš či nemáš rád/a Valentýn něco u mně máš tak si to můžeš vyzvednout

najdeš to zde: http://lovesaske.pise.cz/99646-valentyn.html

16 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 14. února 2009 v 17:24 | Reagovat

Kdo dostane tento dopis, nechť políbí toho, koho má rád. Podívej se na tento dopis, byl vyslán Tobě pro štěstí. Originál je uložen u ženy z Anglie a obletěl celý svět 9 krát. Nyní bylo štěstí vysláno Tobě. Obdržíš štěstí do několika dnů po obdržení tohoto dopisu, ale musíš ho poslat lidem, o kterých si myslíš, že štěstí potřebují a Ty jim ho přeješ. Neposílej žádné peníze, protože štěstí se nedá koupit. Odesílání tohoto dopisu nezdržuj, protože musí opustit Tvoje ruce do 96 hodin. Voják Ralf obdržel po odeslání 20-ti kopií 7 milionů dolarů. Paní Dosová poprosila sekretářku, aby jí udělala 20 kopií a za několik dnů vyhrála 20 tisíc dolarů. Jana Dolanová dostala tento dopis a ve 20-ti kopiích ho nechala udělat, ale zapomněla je poslat. Ztratila práci, ale když kopie opožděně odeslala, získala ještě lepší práci než měla. Pavel Bura dopis vyhodil a za několik dnů zemřel. Přerušil řetězec a nevěřil v jeho moc. Proto prosím odešli tento dopis ve 20 kopiích a uvidíš, co se stane po 4 dnech. Tento řetězec pochází z Venezuely a byl vyslán Tobě. Byl psán Linetem Doudem, misionářem z J. Ameriky. Kopii tohoto dopisu musí obdržet celý svět. Po několika dnech se dočkáš překvapení. Je to pravda! Když nevěříš pověrám, dávej pozor, co se stane po 4 dnech. Tak hodně štěstí

17 Pája   ♥SB♥ Pája ♥SB♥ | Web | 14. února 2009 v 19:02 | Reagovat

Kdo dostane tento dopis, nechť políbí toho, koho má rád. Podívej se na tento dopis, byl vyslán Tobě pro štěstí. Originál je uložen u ženy z Anglie a obletěl celý svět 9 krát. Nyní bylo štěstí vysláno Tobě. Obdržíš štěstí do několika dnů po obdržení tohoto dopisu, ale musíš ho poslat lidem, o kterých si myslíš, že štěstí potřebují a Ty jim ho přeješ. Neposílej žádné peníze, protože štěstí se nedá koupit. Odesílání tohoto dopisu nezdržuj, protože musí opustit Tvoje ruce do 96 hodin. Voják Ralf obdržel po odeslání 20-ti kopií 7 milionů dolarů. Paní Dosová poprosila sekretářku, aby jí udělala 20 kopií a za několik dnů vyhrála 20 tisíc dolarů. Jana Dolanová dostala tento dopis a ve 20-ti kopiích ho nechala udělat, ale zapomněla je poslat. Ztratila práci, ale když kopie opožděně odeslala, získala ještě lepší práci než měla. Pavel Bura dopis vyhodil a za několik dnů zemřel. Přerušil řetězec a nevěřil v jeho moc. Proto prosím odešli tento dopis ve 20 kopiích a uvidíš, co se stane po 4 dnech. Tento řetězec pochází z Venezuely a byl vyslán Tobě. Byl psán Linetem Doudem, misionářem z J. Ameriky. Kopii tohoto dopisu musí obdržet celý svět. Po několika dnech se dočkáš překvapení. Je to pravda! Když nevěříš pověrám, dávej pozor, co se stane po 4 dnech. Tak hodně štěstí

18 selin.free selin.free | Web | 21. února 2009 v 11:58 | Reagovat

super vyhodnocení...

19 Pája   ♥SB♥ Pája ♥SB♥ | Web | 23. února 2009 v 17:36 | Reagovat

Ahojky obíham sbéčka

ps.: kytička pro tebe xD

____________@@@@@

___________@@@@@@@________@@@@@

________@@@________@@_____@@@@@@@

________@@___________@@__@@_______@@

________@@____________@@@___________@@

__________@@__________________________@@

____@@@@@@______@@@@_____________@@

__@@@@@@@@@__@@@@@@__________@@

__@@____________@@@@@@@________@@

_@@____________@@@@@@@@______@@

_@@____________@@@@@@@@____@@@

_@@@___________@@@@@@@_______@@

__@@@@__________@@@@@__________@@

____@@@@@@_______________________@@

_________@@_________________________@@

________@@___________@@___________@@

________@@@________@@@@________@@

_________@@@_____@@@_@@@@@@@@

__________@@@@@@@_____@@@@@@

___________@@@@@_@

______________________@

_______________________@

________________________@

________________________@

________________________@___@@@

________________@@@@_@__@____@

______________@_______@@@__@@

________________@@@__@__@@

______________________@

_____________________@

20 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 25. února 2009 v 16:19 | Reagovat

Obíhám SB...jak se vede???...jak bylo ve škole???...Páááááápíííík

21 KizinQa KizinQa | Web | 26. února 2009 v 20:04 | Reagovat

hezu blog

22 Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ | Web | 27. února 2009 v 21:59 | Reagovat

mám na blogu třídění SB pls mrkni na to :-)

23 Adelain Aki Adelain Aki | Web | 28. února 2009 v 15:27 | Reagovat

Krásnej blog,nechceš spřátelit?

24 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 1. března 2009 v 11:10 | Reagovat

Když se Ti to vrátí 1x: Hledej nové SB !

Když se Ti to vrátí 2x: To je dobrý začátek !

Když se Ti to vrátí 3x: Jsi dobré SB !

Když se Ti to vrátí 4x: Zůstaň takové SB jaké jsi !

Když se Ti to vrátí 5x nebo vícekrát: Ochraňují Tě SB !

Za 4 dny dostaneš tento odkaz zpět od každého, kdo Tě má rád!!!

Když tento řetěz přerušíš, navěky zůstaneš smolařem!!!

Pošli to svým SB jestli je máš rád, jestli Tě mají rádi i oni pošlou Ti to zpět !!!

25 Phillip Phillip | E-mail | Web | 15. listopadu 2011 v 20:52 | Reagovat

Info jsem vstřebal - Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci:-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama