Vyhodnocení pro - Eriku

17. ledna 2009 v 10:57 | Veve :-) |  Ty V NaRuTo


Jméno : Haruka Jenjiro
( Velmi vzdálená čistota )

Věk : 15

Vesnice : Konoha

Něco o Tobě :

Jako malá, když ti byly asik 3 roky, Tebe a tvojí rodinu opustila máma. Nezemřela, ale odešla bojovat k ANBU. Tátu to tak zdrtilo, žhe Tebe a Tvé Bratry, jednoho staršího 4 (16)a mladšího 2 (14) začal trénovat. Ale netrénovál vás normálně. Trénoval vás tak žhe zvás tekla i krev, byly jste polámaní a u nejmladšího z vás to vypadalo až na smrt. Svého otce jste k smrti nenáviděli. Jenomžhe vaše rodina měla velmi přísné pravidlo : Otec, je hlava rodiny. Museli jste poslouchat za každou cenu. Učil vás zakázené techniky a jěště staršně moc věcí. Táta vám totiž o mámě nic neřekl, a když jste byly dost staří aby jste se začali vyptávat, řekl vám žhe umřela. Když ti pak už bylo 10 naučila si se ovádat 2 elementy. Vodu a Vzduch. Byla jsi jediná v rodině s takovou nejlepší sílou. Otec tě trénoval ohodně víc než všechny. Jednoho dne sjte se ale všichni proti němu spikli a zmasakrovali ho. Tem vám jěště před svou smrtí řekl žhe vaše máme možná jěště žije žhe je u ANBU a žhe vás trénoval abychom jí potom zabili. Bylo vás z něho tak hrozně. 6he jste ho hodili do propasti a řekli žhe utekl. Tedka ti už je 15 let. Tvoje hodnost je Chunin a a hodně dobře ti jde GenJutsu. Si na to velikej přeborník. Tvůj brácha se přidal k ANBU a hledá vaší mámu. Mladší brácha kerýmu je tedka 14, odešel z vesnice ve svích 12 let bloudit a užívat si svobody. Vaše rodina se jakoby rozpadla. S bratrem Ichirem, tím nejstarším se jěště někdy stýkáš, ale máálo. A s Jirem se vůůbec nestíkáš. Jseš nejradši úplně sama a přemýšlíš o minulosti a taky jaká bude budoucnost. Slíbila jsi žhe když najdeš mámu, pořádně si to sní vyřídíš, celý život co si kvůli ní musela prožít. Ale nevěděla si, jeslti jěště vůbec žije. Asik před měsícem jsi oběvila to žhe máš v sobě démona. Nikomu ale fakt nikomu si to neřekla. Démona do tebe zapečetil otec když odešla máma. Měl k tomu zvláštní jutsu. Trénuješ jeho schopnosti a dokonce díki němu máš sílu mnoohem větší. ŘEKněme žhe minule jsi byla na 5. stupni síli a sním už seš na 21. stupni. Staršně hodně se ti líbí Naruto. Hodně se spolu bavíte, ale vůbec nemá páru žhe ty ho chceš xD. Taky hodně času trávíš v lese u lišek a velkých zatoulaných tigrů.



Co si myslíš o :

Naruto : Mám ho moc ráda, prožili jsme hodně společného v životě

Sasuke : V některý části jeho života mu rozumím ale, příde mi divný

Sakura : HMMMMM ....

Kakashi : Je fakt hodně silný, asik po svém otci .. hmm OTEC...

Ino : Uplný magor xD

Shikamaru : nemám co říct

Chouji : Taky nemám co říct, ale je to upe máslo :-D


Asuma : jěště jsem ho neviděla bojovat ale má stejnou podstatu jako já
Hinata : Furt se sápe kolem naruta

Kiba : V pohodě

Shino : Neznám moc xD

Kurenai : Má dobrou techniku jak zmizí

Lee : Trouba

Tenten : Umí to dobře s kunai a shurikeny

Neji : Je silným ale upe frajer

Gai : Jaaj

Akatsuki : UPLNĚ UŽASNÍ MAJÍ SUPER SÍLY ATD... xD ale kdyby věděli žhe mám démona v sobě asik by po mě šli

Tsunade : JJ taky taky mooc silná

Orochimaru : Hnusneej a slizkeej ale silnej xD

Jiraiya : Šmíroval mě parchant jeden




Co si o Tobě myslí :

Naruto : Je pěkná a silná.. fakkt :-)

Sasuke : Chtěl bys se sní bavit...

Sakura : Sasukeeeeee!!!!

Kakashi : Prosila mě abych jí naučil nějaký jutsu mno.... a vím žhe je faakt silná

Ino : Nechci sní mít nic společnýho

Shikamaru : Otravaa!!!

Chouji : Je pěkná xD

Asuma : Silná a taky jsem jí učil něco

Hinata : Chce mi vzít naruta, ach jOo ! :-(

Kiba : Její liška mi pokousala Akamara a neměl jsem jí rád, dokud mě nenaučila kousky s Akamarem

Shino : hmmm
Kurenai : Chce ode mě moje jutsu :D

Lee : Neumí vůbec taijutsu

Tenten : Má hezký Kunaie

Neji : Silná..... ale nemám jí rád

Gai : Jde sní strach

Akatsuki : Je jěště malá, ale hodila by se k nám

Tsunade : stalo by za to jí trénovat

Orochimaru : Mám jí v záloze xD

Jiraiya : AAAAu


DOUFÁM ŽHE SE LÍBÍ
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ Weri$ek ♥♥.......tvoje SB........♥♥ | Web | 17. ledna 2009 v 12:17 | Reagovat

super vyhodnocení :-) myslím že si objednám eště jedno :-)

2 Erika Erika | Web | 17. ledna 2009 v 13:30 | Reagovat

Jasně že se mi líbí.Je úplně úžááááá!Fakt moc díky.Moje první vyhodnocení.

3 Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí Love-sasy(Zoey) SBNKO které tě lowuje a nikdy neopustí | E-mail | Web | 17. ledna 2009 v 16:03 | Reagovat

To vyhodnoceníčko je supr

4 →Sweet-Girl← →YoUr LoVe SbEnQo KtErÝ Tě ŽeRe UpE nEjVíC zE VšEcH lIdÍ nA sVěTě...mĚj Se DoBřE a MěJ vŽdY oK náLaDu JaKo Já!!(TdA SkOrO vŽdYcKy JaKO Já PrOtOžE nĚkY dEn StOjÍ zA sTaRý BaČkoRy xP) →Sweet-Girl← →YoUr LoVe SbEnQo KtErÝ Tě ŽeRe UpE nEjVíC zE VšEcH lIdÍ nA sVěTě...mĚj Se DoBřE a MěJ vŽdY oK náLaDu JaKo Já!!(TdA SkOrO vŽdYcKy JaKO Já PrOtOžE nĚkY dEn StOjÍ zA sTaRý BaČkoRy xP) | Web | 17. ledna 2009 v 17:22 | Reagovat

Ahojky..Promiň, mažu si všechna sb kromě tří... Odpusť, ty nejsi mezi těmi, kteří se nemažou..Nejde o psaní komentů nebo o chození na blog.. Jde o to, jak jsem se stihla s adminy poznat a jak sme si padli do noty....Promiň :'(

5 Erika Erika | Web | 18. ledna 2009 v 9:47 | Reagovat

Já ti musím poděkovat ještě jednou,protože to je suprovýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý a nevím co dodat kromě toho,že je to božíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 vercicak SB vercicak SB | Web | 18. ledna 2009 v 12:41 | Reagovat

POŠLI TOTO VŠEM BLOGŮM, KTERÝ SE TI LÍBÍ =O) UDĚLÁŠ JIM VELKOU RADOST =O) A SCHVÁLNĚ KOLIK LIDÍ TO POŠLE TOBĚ :-) ALE JEN TĚM, KERÝ SE TI LÍBÍ :-)

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#########_________________

________#######################___

________#######################___

________#######################___

________#######################___

_____________##########___________

__________################________

________###################_______

______#########_____#########_____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

_____#########_______#########____

______#########_____#########_____

_______#####################______

__________###############_________

_____________#########____________

_########________________########_

__########______________########__

___########____________########___

____########__________########____

_____########________########_____

______########______########______

_______########____########_______

________########__########________

_________################_________

__________##############__________

___________############___________

____________##########____________

_____________########_____________

______________######______________

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

______#########___________________

______#########___________________

______#########___________________

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

______#########___________________

______#########___________________

______#########___________________

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

______#######################_____

7 Erika Erika | Web | 18. ledna 2009 v 15:31 | Reagovat

Já musím ještě jednou.To je prostě skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama